HTML

Angol bulldog

reklám

Ennyien voltak kÍváncsiak rám:

Címkék

24 (1) angol (6) buldog (3) bulldog (9) butch (1) canin (1) deszkás (1) eledel (1) kutya (1) royal (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • Bognár Krisztián (Christian): Szia! Nekem 13 évig élt a bulldogom, annyi idős volt mint én. Most van egy 9 hetes bulldogom, a r... (2009.12.05. 22:49) Az én bulldogom: BUTCH

Linkblog

Royal Canin Bulldog 24

2009.07.18. 23:04 the pretender

Royal Canin Medium Bulldog 24 Adult
Angol Buldogoknak 12 hónapos kor fölött

A Royal Canin Bulldog 24 főbb jellemzői:
• Segíti az emésztést és csökkenti a felfúvódást könnyen emészthető proteinek, oldhatatlan ásványok, rizs, ami az egyetlen keményítő forrás és rostanyagok használatával (Fructo-Oligoszaharidok és cukorrépapép).
• Megkönnyíti a táp megragadását és rágását egyedi tápszemcsék segítségével, melyek mérete és szerkezete alkalmazkodik a kutya egyedi állkapocs és pofa alakjához.
• Megerősíti a bőr védekezőképességét és segít az állandó gyulladások elleni harcban vitaminok, aminosavak, cink és Omega 3 és 6 zsírsavak segítségével.

Összetevők:
Rizs, dehidratált baromfihús, növényi fehérje kivonat*, állati zsírok, dehidratált sertés fehérje, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (luteinben gazdag), zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag).
* L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Az angol bulldogok kedvenc eledele!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: 24 royal bulldog eledel canin

A bejegyzés trackback címe:

https://angolbulldog.blog.hu/api/trackback/id/tr851253929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása